THURØ 33 KLUBBEN




BEMÆRK: Denne side er alene et snapshot fra klubbens oprindelige hjemmeside i december 2019 med alle forbehold.
 
Træffet i Dragør var begunstiget af det gode vejr, som vi havde bestilt. De tilsejlende både var Lunke, Carin, Smilla, Vesta og Aquilla. I havnen lå Arn Gry og Karina. Så der var 7 thurøer at kigge på.
Vi var 19 til fællesspisningen om aftenen, idet besætningerne fra Nadja, Stormy og Solitaire deltog. Også fam. Arnesen, boende i Dragør deltog.
Det var et dejligt gensyn med klubkammeraterne og snakken gik lystigt. Om aftenen, hvor det var blevet koldt, sendte vi, der var blevet tilbage, formanden ud til Smilla for at tænde for varmen. Og aftenen endte der med råhygge og en sjat whisky m.m.

Se billederne fra træffet nedenfor. - Klik for et større format.

Har du et godt billede, så hit med det.


Carin er ankommet fra Rødvig og har været en tur igennem Bøgestrømmen uden at stå på grund i Sandhage rende, selv om der var god sø i østlig vind i renden. - Lidt nervepirrende, men det gik. Mindste dybde efter ekkoloddet var 1,9 m målt et par gange. 
- Men i skrivende stund skulle de være igang md at oprense renden til min. 2,00 m
Her ankommer Aquila. Læg mærke til de flotte gule jakker. Det ser smart ud (dyre?) Det ekstra besætningsmedlem er et barnebarn.- De kan jo ligesågodt lære det med det samme, for måske er der ingen, der vil købe vore både om - forhåbentlig lang tid. Så det er rart, at der "køres nogle i stilling" til at overtage dem...
Vi har flere af disse billeder, vi aldrig kan blive trætte af.
5 flotte thurø 33 stævne. 
Carin havde snuppet den sidste plads ved broen og de to sidste både måtte ligge til kaj, faktisk der hvor havnefogeden havde reserveret plads til os. - Lidt asocialt, men når der nu lå 4 thurøer ved siden af hinanden ved broen, lokkede det en del. - Det er Smilla og Vesta der fik kajplads. - Jeg tror nu ikke, at kajliggerne tog skade...
Så er der gang i tilberedningen af bøfferne. Et herligt sted i godt vejr.
Vi havde dog sikret os et lokale, hvis vejret var dårligt. Men vor bestilling på godt vejr var blevet hørt...
I forgrunden formanden , der vagtsomt iagttager sine bøffer.
Den unge mand til højre i billedet er Philip, søn af Karin (Vesta).
Flink fyr, måske en kommende Thurø 33 sejler/ejer? 

Formanden havde iøvrigt haft en frisk tur fra Lynæs til Dragør med en del vind næsten i stævnen. - Og fik sikkert også en frisk tur hjem igen, da vinden vendte!
Bestyrelsesmedlem Johanne nyder fortæringen og skal man gætte af smilet, sikkert også samværet med husbond Gert. (og alle os andre) 
Underligt med skibshunden Fie - får den aldrig noget mad?
Trods det måske lidt  skarpe look med blottede fortænder, er det såmænd en skikkelig hund. - Men sulten, det er den altså!
Så er det tid at tage hjem igen. Niels var denne gang alenesejler, idet besætningen enten arbejdede eller var beskæftigede på anden vis. 
Storsejlet er ikke dækket af, så det tyder på genoa alene til Svanemøllen.
De sidste to billeder (som ikke kan forstørres) viser Vesta på vej mod Svanemøllen. - Vi (Carin) havde hovmodigt lovet at overhale dem, hvilket vi også gjorde, men kun indtil Vesta rullede genoaen helt ud, så sejlede vi ens.
Læg mærke til Vestas flot strammede forstag.

Frisk tur, der endte med fælles frokost i Vesta på midtermolen i Svanemøllehavnen.
Det var træffet 2015 og nu starter sommerturen sikkert for alle thurøer. Vi må se om vi møder nogle af jer.
Endnu har vi ikke mødt nogen på vor tur, som startede 4.6.15.
Nu (14.6.15) er vi i Kalmar og skal videre nordpå, så der møder vi sikkert ikke nogen, men hvem ved, måske på tilbagevejen?

i 2016 har klubben 10 års jubilæum og det ville da være rart at kunne samle flere thurøer. 
Måske kunne sommerturen kombineres med et træf i Vordingborg?

14.6.15 Jørgen (Carin)


CMS med søgemaskineoptimering og ehandel