Forsommertræf på Flakfortet den 17.-18. juni 2023

Øresundstræf 2023 på Flakfortet

Flakfortet blev igen destinationen for Thurø 33-klubbens traditionelle Øresundstræf, som blev afholdt i weekenden den 17./18. juni 2023 med deltagelse af Carin (Birthe og Jørgen, Vordingborg), Nadja (Annette og Peter, Helsingør), Aquila (Johanne og Gert, Svanemøllen), og Lunke (Karen og Niels, Svanemøllen). Vejret var sommerligt på den gode måde. Lunke var vært ved velkomstreceptionen og det konstituerende bestyrelsesmøde (med 2 afbud). Om aftenen fulgte grill og middag på en baggrund af større selskabelighed (DK/SE), men hyggeligt var det.
Søndag formiddag var der rundtur på fortet, og ved middagstid var der afgang.

Vi ser frem til Øresundstræffet i forsommeren 2024, forhåbentlig med deltagelse af nyere Thurø 33-sejlere.

Invitation til Øresundstræf

Årets Øresundstræf er planlagt til den 17. – 18. juni 2023, hvor der vil være lejlighed til hygge med andre Thurø 33-sejlere.
Vi prøver atter en gang med en tur til Flakfortet, se invitationen hér.
Vi ses!

Scroll to Top