Anmeldelse fra Sejl og Motor

Fra arkiverne dukkede Sejl og Motors anmeldelse fra 1974 op:

"Der findes både, hvor man på forhånd kan have svært ved at mobilisere en naturlig skepsis før en prøvesejlads. Den nye danske 3/4 tonner, Thurø 33, hører hjemme i denne kategori. Allerede ved første øjekast bliver man forudindtaget. Alt ser bare rigtigt ud. Linier, der bare får enhver sejler til at spærre øjnene en ekstra gang op. En udførelse og finish, så man næsten skal ned og føle..."

1974-prisen var kr. 330.000 plus det løse. En norsk artikel bemærkede på et tidspunkt, at man for prisen for en Thurø 33 kunne få et parcelhus. En pristalsregulering fra 1974 (1,333) til 2022 (7,819) antyder en nutids-pris på knap 2 millioner, så sammenligningen med parcelhuset giver faktisk mening...

Scroll to Top